Nauka języka angielskiego i niemieckiego przez internet  

SLOWNICTWO.PL
serwis do utrwalania słownictwa
z języka angielskiego i niemieckiego

intensywna nauka słówek przez internet z lektorem


Login:  

Hasło:  
Zapamiętaj swoje dane
Rejestracja | Reset hasła


SŁOWNIK POLSKO-ANGIELSKI I ANGIELSKO-POLSKI
Z WYMOWĄ LEKTORA   (Przetestuj lektora)

Szukaj słówko lub wyrażenie:    
ą ć ę ł ń ó ś ź ż 

Kliknij, aby wypróbować nowy ePanel do nauki

na komputerze, laptopie, tablecie i smartfonie



OPINIE UZYTKOWNIKÓW SERWISU
Opinie o serwisie Słownictwo.pl

Razem wpisów: 179

DODAJ SWOJĄ OPINIĘ
Autor serwisu nie ponosi odpowiedzialności za wypowiedzi użytkowników
przedstawiane na tych stronach

[ Poprz. ]  [ 1 ]  [ 2 ]  [ 3 ]  [ 4 ]  [ 5 ]  [ 6 ]  [ 7 ]  [ 8 ]  [Nast.]

Casco
Dzięki temu serwisowi po raz pierwszy zetknęłam się z nauką metodą Callana i muszę przyznać że daje dobre rezultaty. Niestety nigdzie w pobliżu mojego miejsca zamieszkania nie prowadzi się takiego kursu, dlatego zależy mi na korzytaniu z tego serwisu. Wielkie podziękowania dla autora

Casco, 35 lat
2006-02-07 13:13
 
Palanka
STRONA POZWALA BARDZO SKUTECZNIE OPANOWAĆ POSZCZEGÓLNE PARTIE SŁOWNICTWA,ŚWIETNIE MOTYWUJE DO NAUKI.JEST SKUTECZNA DLA WSZYSTKICH CHCACYCH UCZYĆ SIE JĘZ.ANGIELSKIEGO

Palanka, 40 lat
2006-02-07 11:43
 
Agnieszka
Wspaniały pomysł - dziekuję. Żałuję, że dowiedziałam się o tym serwisie dopiero w ostatnich dniach.

Agnieszka, 45 lat
2006-02-07 10:47
 
Smok
Bardzo zależy mi na tego rodzaju sprawdzaniu swego słownictwa. Zauwazyłam, że chętniej uczę sie słówek właśnie przez MC.Trzymam kciuki.

Smok, 39 lat
2006-02-07 09:57
 
Bciabcia
Strona jest rewelacyjna i bardzo pomocna w nauce j. angielskiego. Znalazłam tą strone przypadkiem na wyszukiwarce i od tamtego czasu bardzo chętnie korzystałam z niej i uczyłam się/ utwralałam wiedze. Ponadto link na tą strone podałam innym

Bciabcia, 40 lat
2006-02-07 09:33
 
Duska
Słownictwo jest doskonałe by powtórzyc materiał przed testem ale również aby utrwalić materiał już zdany czy zupełnie nowy. Korzystam z niego bardzo często

Duska, 38 lat
2006-02-07 09:19
 
Toja
Lekcje te są na prawde bardzo przydatne i niezwykle pomocne(znakomita kontrola procesu opanowywania slownictwa)

Toja, 33 lata
2006-02-07 09:03
 
Beata
Dla mine jest to bardzo dobry produkt uzupełniający do kursu na który uczeszczam.Ułatwia powtarzanie i utrwalanie materiału.

Beata, 55 lat
2006-02-07 08:48
 
Marzanna
Uważam, że metoda Callana jest świetna - tak samo jak Twoja strona internetowa, która pozwala na powtarzanie materiału w bardzo przyjazny sposób. Dla mnie MC.Slownictwo jest bardzo pożytecznym dodatkiem do kursu i nie tylko.

Marzanna, 39 lat
2006-02-07 07:50
 
Villemo
jesteście naprawdę fantastyczni w tym co zrobiliście! callan jest odskocznią od tradycyjnych nudnych metod nauczania, a jeżeli jeszcze mam możliwość i ją urozmaicić to lepiej być nie może!

Villemo, 33 lata
2006-02-07 01:12
 
Dummy
Uczęszczam do szkoły nauczającej metodą Callana i to właśnie dzięki Temu serwisowi nauczyłam sie pisać po angielsku. Jestem w 10-osobowej grupie i jako jedyna nigdy nie uczyłam sie wcześniej tego języka a dzięki tej stronie jestem najlepsza w grupie

Dummy, 44 lata
2006-02-07 00:29
 
Anka
Nigdy nie uczyłam się jezyka obcego w taki sposób i muszę powiedzieć, że metoda Callana wymusza myslenie, systematyczność i jest skuteczna.

Anka, 62 lata
2006-02-06 23:42
 
Tecnover
W sieprniu wyjeżdzam do Anglii z dziewczyną. Niestety ja mam problemy z angielskim, w przeciwieństwie do niej. Na tej stronce bardzo szybko uzupełniałem braki w słownictwie

Tecnover, 35 lat
2006-02-06 23:05
 
Krzysztof
Jest to fajna metoda na utrwalanie znajomości zarówno pojedyńczych słów jak i całych zwrotów, zarówno pod względem ich znaczenia jak i pisowni.

Krzysztof, 56 lat
2006-02-06 22:25
 
Honia
uważam że ten serwisjest bardzo pomocny szczegolnie dla osob uczeszczajacych do szkoly Metoda Callana. Dzięki tej stronie udalo mi sie przekonac wielu znajomych do nauki w szkole Callana!!!

Honia, 43 lata
2006-02-06 22:23
 
Alona
Wspaniała stona,która sprawdza wiedzę i zmusza do powtórek, a zarazem wciąga na wiele godzin

Alona, 40 lat
2006-02-06 22:21
 
Van_greg
Zaledwie od 2 m-cy uczę się Metodą Callana, ale już teraz widzę efekty. Wreszcie nauka języka stała się dla mnie przyjemnością a nie żmudną pracą. Serwis M.C.Słownictwo doskonale uzupełnia zajęcia Callana , na których główny nacisk kładzie się na wymowę.

Van_greg, 44 lata
2006-02-06 22:11
 
Niespokojna
Ta strona jest bardzo potrzebna poniewaz nie kazdy ma mozliwosc uczeszczania do szkoly tak jak np: ja. Mieszkam w Stanach i wychowuje dziecko dodatkowo pracuje w domu a nauka jezyka jest mi niezbedna, dlatego ta strona bardzo mi w tym pomaga

Niespokojna, 40 lat
2006-02-06 22:07
 
Izao
Serwis jest doskonałym uzupełnieniem lekcji. Dzięki temu serwisowi łatwiej jest mi sie uczyć pisania w języku angielskim i jestem lepiej przygotowana na lekcje metodą - robię wieksze postępy na sprawdzianach

Izao, 38 lat
2006-02-06 21:42
 
Boulina
Z serwisu korzystam praktycznie codziennie.Pomaga mi on utrwalic slownictwo, które przerobilam na zajeciach

Boulina, 38 lat
2006-02-06 21:37
 
[ Wcześniejsze opinie ]

Slownictwo.pl
Copyright © 2018 by EKLO Krzysztof Klonowicz


Regulamim serwisu   Polityka prywatności   Funkcjonalność   Program Partnerski   Kiosk   Blog   Kontakt