Nauka języka angielskiego i niemieckiego przez internet  

SLOWNICTWO.PL
serwis do utrwalania słownictwa
z języka angielskiego i niemieckiego

intensywna nauka słówek przez internet z lektorem


Login:  

Hasło:  
Zapamiętaj swoje dane
Rejestracja | Reset hasła


SŁOWNIK POLSKO-ANGIELSKI I ANGIELSKO-POLSKI
Z WYMOWĄ LEKTORA   (Przetestuj lektora)

Szukaj słówko lub wyrażenie:    
ą ć ę ł ń ó ś ź ż 

Kliknij, aby wypróbować nowy ePanel do nauki

na komputerze, laptopie, tablecie i smartfonie



OPINIE UZYTKOWNIKÓW SERWISU
Opinie o serwisie Słownictwo.pl

Razem wpisów: 179

DODAJ SWOJĄ OPINIĘ
Autor serwisu nie ponosi odpowiedzialności za wypowiedzi użytkowników
przedstawiane na tych stronach

[ Poprz. ]  [ 1 ]  [ 2 ]  [ 3 ]  [ 4 ]  [ 5 ]  [ 6 ]  [ 7 ]  [ 8 ]  [Nast.]

Kronia1
Taki serwis jest bardzo pomocny w nauce, możliwość sprawdzania słownictwa zwiazany z lekcjami bardzo mi pomógło, a co najważniejsze nauczyl mnie pisac poprawnie po angielsku.

Kronia1, 45 lat
2006-02-06 17:19
 
Jackaczy
Witam. Właśnie takiego serwisu (programu) brakowało metodzie Callana. Jak inaczej samemu sobie robić dyktanda - nic prostrzego jak tylko wejść na stronę i problem z głowy.Można ćwiczyć ćwiczyć i ćwiczyć - mi to zaczeło przynosić efekty.

Jackaczy, 47 lat
2006-02-06 16:44
 
Bartamama
Bardzo przyjemne są Państwa lekcje i błyskawicznie zapamiętuję słówka dzięki nim.Mam nadzieję, że będę mogła się jeszcze pouczyć korzystając z Waszego serwisu.Pozdrawiam!

Bartamama, 37 lat
2006-02-06 16:43
 
Magdusia0207
Strona mobilizuje mnie do nauki Języka angielskiego ( własciwie jest to pierwsza tego typu strona, która naprawdę mnie w to wciągnęła i jeśli tylko czas mi na to pozwala, to staram sie z niej korzystać). Myślę, że wiele osób pogłębiło swoją wiedzę dzieki tej stronie

Magdusia0207, 36 lat
2006-02-06 16:39
 
Lusiek84
Strona jest bardzo przydatna. Poza lekcjami w szkole Callana dobrze jest wszystko sobie powtorzyc, a ta strona idealnie sie do tego nadaje.

Lusiek84, 34 lata
2006-02-06 16:13
 
Kropka
Państwa serwis umozliwia utrwalanie słownictwa z zajęć i a także jego poszerzania

Kropka, 35 lat
2006-02-06 16:10
 
Modzelki
Uczę się sama, a automailing w dużym stopniu mnie dopinguje do systematycznej nauki.

Modzelki, 40 lat
2006-02-06 16:08
 
Bedi
choc jestem bardzo oporny do angielskiego (biegle francuski) to dzieki tej stronie umialem sie siedzac w domu zmobilizowac i z PRZYJEMNOSCIA robic pokolei lekcje wysylane na @ SUPER strona nawet kursy na cd sie umywaja Pozdrawaim

Bedi, 36 lat
2006-02-06 16:03
 
Szymoch
dobra metoda na lepsza i bardziej skuteczna nauke angielskiego

Szymoch, 39 lat
2006-02-06 15:42
 
Joanna
Serwis jest bardzo potrzebny, doskonale uzupełnia moje braki w zakresie pisowni, pomaga mi w przygotowaniu się do egzaminów. Stanowi świetne uzupełnienie metody Callana.

Joanna, 46 lat
2006-02-06 15:32
 
Piki55
Brdzo pomógł mi ten serwis, wiele nowych słów przyswoiłam w bardzo krótkim czasie. Dziękuję.

Piki55, 37 lat
2006-02-06 15:23
 
Sfinx
Szanowni Państow oważam ze serwis robi wiele dobrego i poztywnie wpływa na rozwój i rozpowszechnianie tej znakomitej metody w świecie wiem że gdybym nie sprubował tutaj nie poszedłym sie zapisac na kurs. Pozdrawiam i szczeże popieram działalność serwisu

Sfinx, 39 lat
2006-02-06 15:23
 
Wiwir
Idealna metoda sprawdzania zasobów słownictwa uczenia się i utrwalania.

Wiwir, 51 lat
2006-02-06 15:22
 
Kahlua
dzieki tej metodzie nareszcie jezyk angielski stal sie dla mnie przyjacielem a nie wrogiem

Kahlua, 44 lata
2006-02-06 15:15
 
Tigerek
Dzięki temu programowi mam najlepsze wyniki z grupy z dyktanda.Dla mnie rewelacja.

Tigerek, 45 lat
2006-02-06 15:14
 
Millerka
Program jest bardzo pomocny przy uczęszczaniu na kurs metodą Callana, pomaga utrwalać przerobiony materiał na kursie.

Millerka, 42 lata
2006-02-06 15:12
 
Twasil
Uważam, że Pana strona zdecydowanie jest doskonałym uzupełenienem nauki. Ponieważ uczy jak pisać słowa, a nie tylko jak je wymawiać. Wiem, że wielu uczestników kursu ma probelmy z pisowanią, co przekłada się na gorsze wyników egzaminów

Twasil, 46 lat
2006-02-06 15:11
 
Kubus
Chciałbym Panu pogratulować efektu Pańskiej pracy. Niezależnie od tego, jakie słownictwo można tu powtarzać, nie spotkałem się jeszcze z tak dopracowaną stroną.

Kubus, 38 lat
2006-02-06 15:09
 
Aniargentyna
serwis ma te przewage nad innymi, ze nie ma na nim przerostu formy nad treścią. Nie ma zbędnych gifów i bajerków. Jest normalnym nie rozpraszająctym uczacego się serwisem

Aniargentyna, 41 lat
2006-02-06 15:08
 
[ Wcześniejsze opinie ]

Slownictwo.pl
Copyright © 2018 by EKLO Krzysztof Klonowicz


Regulamim serwisu   Polityka prywatności   Funkcjonalność   Program Partnerski   Kiosk   Blog   Kontakt