Nauka języka angielskiego i niemieckiego przez internet  

SLOWNICTWO.PL
serwis do utrwalania słownictwa
z języka angielskiego i niemieckiego

intensywna nauka słówek przez internet z lektorem


Login:  

Hasło:  
Zapamiętaj swoje dane
Rejestracja | Reset hasła



SŁOWNIK POLSKO-ANGIELSKI I ANGIELSKO-POLSKI
Z WYMOWĄ LEKTORA   (Przetestuj lektora)

Szukaj słówko lub wyrażenie:    
ą ć ę ł ń ó ś ź ż 
OPINIE UZYTKOWNIKÓW SERWISU
Opinie o serwisie Słownictwo.pl

Razem wpisów: 229

DODAJ SWOJĄ OPINIĘ
Autor serwisu nie ponosi odpowiedzialności za wypowiedzi użytkowników
przedstawiane na tych stronach

[ Poprz. ]  [ 1 ]  [ 2 ]  [ 3 ]  [ 4 ]  [ 5 ]  [ 6 ]  [ 7 ]  [ 8 ]  [ 9 ]  [ 10 ]  [ 11 ]  [Nast.]

Blanka77
Program mi sie bardzo podoba. Naprawde sie ucze i zapamietuje.

Blanka77, 37 lat
2007-03-08 15:33
 
Motylek
Superuczę się callanem i ten program jest po prostu świetny. Bardzo pomaga mi w nauce. Polecam wszystkim

Motylek, 39 lat
Warszawa, 2007-02-20 10:19
 
Eve1978



Dzięki temu serwisowi coś w ogóle mi się chce robić z językiem systematycznie.

Angielski jest o wiele lepiej przyswajany poprzez lekcje w serwisie. Mam najlepsze wyniki w swojej grupie

Ewelina Wąsiewicz, 39 lat, socjolog, matka dwójki dzieci
Łódź, 2007-02-06 18:21
 
Aldi
Dla mnie osobiście jest to świetna sprawa, że mogę uczyć się słownictwa w taki właśnie sposób, z możliwością kontrolowania swoich postępów.

Bardzo mi odpowiada ten serwis i bardzo mi pomaga w nauce.

Aldona, 41 lat, asystentka
Poznań, 2007-02-06 16:03
 
Dziewcinka
W marcu wyjeżdżam do Irlandii... Angielski znam słabo. Nie wiedziałam, jak zacząć się uczyć, żeby polepszyć wiedzę!!! Całe szczęście, natknęłam się na tę stronkę!!! Jak dla mnie jest NIESAMOWITA!!!

Dziewcinka, 32 lata
Poznań, 2007-01-24 15:46
 
Magda
W ciągu dnia nie mogę poświęcić za dużo czasu na naukę języka angielskiego (malutkie dziecko, praca) a ten program jest tak przyjemny, że potrafię się uczyć w późnych godzinach nocnych, pomimo zmęczenia. Mama nadzieję, że długo pociągne.


Magda, 39 lat
Wałbrzych, 2007-01-17 21:21
 
Magdakam
Wielkie dzięki za uruchomienie mojego abonamentu przed czasem Tym sposobem z miejsca miałam wielką frajdę niemal do samej północy, bo bawiąc - uczyłam się.

Super sprawa, szczególnie istotny jest lektor. Polecam wszystkim. Nawet tym najbardziej opornym na wiedzę. Serdecznie pozdrawiam, jola-magda.

Magdakam, 60 lat
Jawor, 2007-01-13 13:09
 
Radosny
Dziekuje za sprawne zalatwienie problemu z aktywacja mojego abonamentu. Uwazam,ze serwis jest dobrze opracowany,potwierdzaja to moje postepy w nauce. Byle tak dalej.

Radosny, 33 lata
2007-01-10 19:21
 
Czija
Do tej pory język angielski był dla mnie zmorą! Ale teraz już wiem, że można się go uczyć z przyjemnością, dzięki temu oto programowi. W krótkim czasie przyswoiłam sobie ogromną ilość słówek. Ten program jest naprawdę super

Czija, 35 lat
2007-01-08 18:09
 
Tomek
świetny program polecam każdemu

Tomek, 39 lat
Ostrów Wlkp, 2007-01-06 01:51
 
Tina



Od kilku miesięcy dzięki tej stronie mobilizuję się w domu do pracy nad angielskim. Kiedy zaczęłam uczęszczać na kurs, nie wiedziałam jak przygotowywać się na następne zajęcia. Wtedy kolega z grupy podał mi adres tej strony.

Na początku miałam większy zapał, ale i tak cały czas pracuję ze "słownictwem".

Na każde zajęcia jestem przygotowana ze słówek no i dyktanda piszę z małą ilością błędów, a czasem bezbłędnie. Moi znajomi z grupy też korzystają z Twojej strony i podobno uchodzimy za jedną z najlepszych grup.

Nigdy nie uczyłam się angielskiego. Znam nieźle niemiecki i bardzo dobrze rosyjski. A teraz, jak mnie podliczył program, znam już 850 angielskich słów! To jest mój sukces.

E- maile "lekcje dla ciebie" są jak wyrzut sumienia i trudno nie przerobić lekcji powtórkowych.

Strona łatwa w obsłudze, urozmaicona, ale bez zbędnej przesady. Na bieżąco wiem, co poprawiłam i nad czym mam popracować.

Niska cena abonamentu, promocje, nowości i chyba najważniejsze, solidność i dbałość o każdego kursanta.
I jak miło przeczytać "...Gratulacje!...100%..."

Poleciłam tę stronę wielu znajomym. Moje dzieci czasem się na niej sprawdzają, ale oni wszyscy, z mężem na czele, angielski the best.

Krystyna Frankiewicz, 58 lat, ekonomista, matka piątki dzieci
Kraków, 2007-01-05 16:10
 
Martingrey
Stronka jest super. Na początku byłem sceptycznie nastawiony do tego rodzaju nauki, ale po kilku wykonanych lekcjach widać efekty!!! Przyswajanie słówek jest bezproblemowe i co najważniejsze szybkie !!! W krótkim czasie można opanować ogromną ilość nowych słówek.

Martingrey, 30 lat
2006-11-25 13:12
 
Renaw



Program jest super! Nigdy tak szybko nie uczyłam się słówek! Polecam każdemu!



Renata Wilkołek, 43 lata, technik handlowiec
Myślenice, 2006-11-22 22:34
 
Laurabum
program jest super


Laurabum, 23 lata
2006-11-19 14:55
 
Dust
pomysl i wykonanie serwisu super, ale mysle, ze warto pomyslec o zmianie czcionki - ta jest beznadziejna i paskudnie sie wyswietla (a przynajmniej na mozilli)

Dust, 33 lata
Grudziądz, 2006-11-14 14:50
 
Malypiszon
Ta strona jest naprawdę super. Miałam ogromne trudności z przyswajaniem słówek a dzieki tej stronie nauka stała się przyjemniejsza. Może to nie rewelacja, bo na testach jest jeszcze gramatyka, ale 77,5 na 100 to chyba dobry wynik. Polecam wszystkim.
I podziękowania dla administratora.

Malypiszon, 37 lat
Wrocław, 2006-10-12 20:44
 
Iwon2710
Pomysł na tę stronę to w 100% trafiony pomysł. Program do nauki słówek spełnia moje oczekiwania. Dzięki niemu uczenie się języka, do którego kiedyś nie pałałam sympatią jest teraz łatwe i przyjemne, a poza tym odzwierciedla się na wysokie wyniki w pisaniu testów i dyktand. Panie Krzysiu - gratuluje pomysłu i życzę kolejnych w ulepszaniu www.

Iwon2710, 37 lat
2006-10-12 09:45
 
Anfry
Wiele razy już podchodziłam do nauki języka angielskiego. Mój zapał stygł po miesiącu. Dobrze że trafiłam do "Słownictwo". Teraz zaglądam tu codziennie i widzę efekty.

Za tydzień rozpoczynam kurs metodą Callana. Mam nadzieję że połączenie jednego i drugiego przyniesie efekty.

Anfry, 44 lata
2006-10-03 19:07
 
Aga
Angielskiego uczę się już kilka lat. Nie mam żadnych planów emigracyjnych, uczę się bo lubię

Od dwóch lat uczę się metodą Callana (która jest SUPER!!), a ten serwis daje mi możliwość ćwiczenia i ćwiczenia i powtarzania i powtarzania. (Motto metody:repeat and repeat and repeat!)

Uwielbiam ten serwis! A teraz jeszcze te dźwięki! Chyba rozpłynę się w uwielbieniu! A tak na marginesie, to moi znajomi pytają o inne języki...

Aga, 45 lat
Czeladź, 2006-09-26 08:41
 
Perseda
Dzięki Krzysiu!

Perseda, 54 lata
2006-09-21 16:36
 
[ Wcześniejsze opinie ]

Slownictwo.pl
Copyright © 2017 by EKLO Krzysztof Klonowicz


Regulamim serwisu   Polityka prywatności   Funkcjonalność   Program Partnerski   Kiosk   Blog   Kontakt