Nauka języka angielskiego i niemieckiego przez internet  

SLOWNICTWO.PL
serwis do utrwalania słownictwa
z języka angielskiego i niemieckiego

intensywna nauka słówek przez internet z lektorem


Login:  

Hasło:  
Zapamiętaj swoje dane
Rejestracja | Reset hasła



SŁOWNIK POLSKO-ANGIELSKI I ANGIELSKO-POLSKI
Z WYMOWĄ LEKTORA   (Przetestuj lektora)

Szukaj słówko lub wyrażenie:    
ą ć ę ł ń ó ś ź ż 
OPINIE UZYTKOWNIKÓW SERWISU
Opinie o serwisie Słownictwo.pl

Razem wpisów: 229

DODAJ SWOJĄ OPINIĘ
Autor serwisu nie ponosi odpowiedzialności za wypowiedzi użytkowników
przedstawiane na tych stronach

[ Poprz. ]  [ 1 ]  [ 2 ]  [ 3 ]  [ 4 ]  [ 5 ]  [ 6 ]  [ 7 ]  [ 8 ]  [ 9 ]  [ 10 ]  [ 11 ]  [Nast.]

Arkadius
Zaczynam dopiero korzystać z tej możliwości uczenia się, ale wydaje mnie się, że jest bardzo dobra i umożliwia sprawdzenie swoich osiągnięć w tej kwestii językowej.

Arkadius, 41 lat
Włocławek, 2006-09-21 13:08
 
Polisia74
Tylko dzięki Wam udało mi się wreszcie zmobilizować do nauki angielskiego. Może czas pomyśleć o innych językach skoro tak świetnie Wam idzie . Jestem za włoskim Ogromne gratulacje i tak trzymać.
Pozdrawiam serdecznie

Polisia74, 43 lata
2006-09-11 19:35
 
Kina
Świetna strona. Angielski zaczynałam od zera a ten serwis pomógł mi szybko opanować pisownię. Polecam każdemu, kto chce się nauczyć dobrej pisowni.

Kina, 39 lat
kielce, 2006-08-21 21:26
 
Sylwia102
Strona jest suuupeeerrrrr!!!! Nie wyobrażam sobie innego sposobu uczenia się słówek (w bardzo krótkim czasie, nie wiadomo kiedy i bez wysiłku nauczyłam się już prawie 1000!). Polecam każdemu

Sylwia102, 37 lat
Kielce, 2006-08-18 20:40
 
Dydona
Wspaniała stronka. Tego mi trzeba było i nie mówcie, że jesteście od dawna, a ja dopiero teraz się o was dowiedziałam.

Uczę się już 3 semestry metodą Callana i gdybym wiedziała, to bym te słówka inaczej opanowała. Ale dobrze, że chociaż teraz mam tę stronkę. Wspaniale motywuje. Miód!

Dydona, 57 lat
Olkusz, 2006-08-11 08:29
 
Radziu14
zacząłem się uczyć angielskiego metodą Callana, a ta stronka przypadła mi bardzo do gustu, pownieważ mobilizuje mnie do nauki i sprawdza moje postępy w nauce

Radziu14, 36 lat
2006-08-07 22:39
 
Aldi29
program do nauki słownictwa jest rewelacyjny, mobilizuje do nauki i kontroluje postepy,zdecydowałam sie przedłużyć abonament na cały rok bo zamierzam się intensywnie uczyć, polecam wszystkim chcącym poprawić swój angielski

Aldi29, 41 lat
2006-08-01 12:58
 
Elżbieta
Program jest wspaniały, trochę muszę zwiększyć liczbę wykonywanych powtórek ponieważ widzę, że efekty tego sposobu uczena mam coraz lepsze. To fakt, że nieraz ze zdziwieniem stwierdzam, że nie zaliczone zostało słówko, bo nie umieściłam przecinka lub napisałam odwrotnie słowa. Ale wiem, że jest dobrze. Natomiast te niby błędy zaniżają wyniki w prowadzonych rankingach- kto ma najlepsze efekty.
Pomysł z taką nauką słówek uważam za doskonały. Pozdrawiam Elżbieta.

Elżbieta, 65 lat
2006-07-29 22:59
 
Dorota
W uzupełnieniu tego co napisałam niżej - nie do przyjęcia jest dla mnie metoda, że nawet napisanie słówek bez spacji po przecinku powoduje zaliczenie błędu. Póki te (moim zdaniem) niedogodności nie zostaną usunięte będą wpływały na negatywny odbiór b.dobrego skądinąd programu.

Dorota, 58 lat
2006-07-09 10:53
 
Dorota
Program jest świetny poza jednym wyjątkiem - dlaczego wymusza naukę znaczeń w określonej przez siebie kolejności. Przecież jeśli występuje kilka znaczeń słówek i nieważne w jakiej kolejnosci je wymieniam. Może autor coś z tym zrobi ?

Dorota, 58 lat
2006-07-09 10:41
 
Ola
Dzięki ćwiczeniom z pisowni znacznie poprawiłam się w dyktandach. Polecam !

Ola, 43 lata
2006-05-31 12:50
 
Beata
Program jest naprawdę doskonały! Mobilizuje do dalszej nauki, co lepsze, przynosi świetne rezultaty. Wszystkim gorąco polecam.

Beata, 34 lata
Nowy Sącz, 2006-05-24 08:23
 
Barbara
Jestem bardzo zadowolona, że mam mozliwość korzystania z tego kursu, ponieważ jako jedyny powoduje tzw.burzę mózgu, a zdobyte informacje układają sie w logiczną całość jakby bez mojego dodatkowego wysiłku.
Pozdrawiam

Barbara, 63 lata
2006-03-08 23:36
 
Alka
Wczoraj koleżanka pokazała mi tę stronę. Jest dla mnie idealna. Nie mam wiele czasu, dużo pracuję przy komputerze i tylko w ten sposób będę mogła codziennie kilka minut poświęcić na angielski. Gdybym miała określić tę stronę, to najlepiej wyraża ją słowo: ergonomiczna. Gratuluję.

Alka
2006-02-14 18:22
 
Viola
Dzieki tej stronie ćwicze pisownie słówek które przerabiam na zajeciach. Bardzo mi to pomaga i motywuje do dalszej nauki. Nie wyobrażam sobie nauki tych słówek bez tej strony. Nie jestem zbyt zdolna ale odkąd powtrzałam materiał dzięki tej stronie zauwazyłam znaczna postepy w nauce angielskiego!!!

Viola, 39 lat
2006-02-09 22:11
 
Qwerka
Program jest super badzo pomaga w powtarzaniu i utrwalaniu słownictwa. pomógł mi nadrobic słówka z 2 stage-ów które przeskoczyłam a słówek brakowało.

Qwerka, 44 lata
2006-02-09 22:07
 
Martusia
Myśle że ten serwis jest super. Wole taki sposób nauki słówek niż kucie albo przepisywanie słownika

Martusia, 30 lat
2006-02-09 21:05
 
Jozef
poznałem trochę zasady tej metody naucania i bardzo mi się spodobało a ponieważ jest u nas szkoła która uczy tą metodą więc zamierzam się zapisać

Jozef, 64 lata
2006-02-09 18:56
 
Dagmara
Ten sewis bardzo pomaga w nauce slowek i ich pisowni! Ma bardzo duza zalete, ze mozna z niego korzystac o kazdej porze nawet w czasie pracy, jesli ktos nie ma czasu, aby uczyc sie w domu wieczorami!

Dagmara, 44 lata
2006-02-09 09:57
 
Zaneta
MOIM ZDANIEM , JEST TO WIELKA POMOC W NAUCE JĘZ.ANGIELSKIEGO . BARDZO MI POMAGA W NAUCE METODĄ CALLANA. CZUJĘ SIĘ SPRAWDZONA I PEWNA I PRZYGOTOWANA NA NASTĘPNĄ LEKCJĘ.
POZDRAWIAM

Zaneta, 48 lat
2006-02-09 08:35
 
[ Wcześniejsze opinie ]

Slownictwo.pl
Copyright © 2017 by EKLO Krzysztof Klonowicz


Regulamim serwisu   Polityka prywatności   Funkcjonalność   Program Partnerski   Kiosk   Blog   Kontakt