Nauka języka angielskiego i niemieckiego przez internet  

SLOWNICTWO.PL
serwis do utrwalania słownictwa
z języka angielskiego i niemieckiego

intensywna nauka słówek przez internet z lektorem


Login:  

Hasło:  
Zapamiętaj swoje dane
Rejestracja | Reset hasła



SŁOWNIK POLSKO-ANGIELSKI I ANGIELSKO-POLSKI
Z WYMOWĄ LEKTORA   (Przetestuj lektora)

Szukaj słówko lub wyrażenie:    
ą ć ę ł ń ó ś ź ż 
OPINIE UZYTKOWNIKÓW SERWISU
Opinie o serwisie Słownictwo.pl

Razem wpisów: 233

DODAJ SWOJĄ OPINIĘ
Autor serwisu nie ponosi odpowiedzialności za wypowiedzi użytkowników
przedstawiane na tych stronach

[ Poprz. ]  [ 1 ]  [ 2 ]  [ 3 ]  [ 4 ]  [ 5 ]  [ 6 ]  [ 7 ]  [ 8 ]  [ 9 ]  [ 10 ]  [ 11 ]  [Nast.]

Daro
Uważam, że slownictwo.pl jest jak na razie najlepszą platformą do
nauki z jaką miałem do czynienia.

Daro, 45 lat
Jaworzno, 2015-12-14 17:15
 
Sandra9991
Super strona polecam. Niestety trochę droga lecz bardzo pomaga w nauce. Spróbujcie.

Sandra Pilipas, 18 lat
2014-04-09 18:31
 
Amach
Pożyteczna strona. Nauka i przyswajanie słówek idą bardzo szybko. Polecam wszystkim.


E-papieros

Asia Machnicka, 24 lata
Darłowo, 2014-02-12 09:29
 
Laiokon
Ciekawa strona. Powtarzanie słówek idzie bardzo szybko i sprawnie. Cena jest całkiem rozsądna.

Adam Kawa, 32 lata, http://www.e-papieros.edu.pl
2014-02-07 13:16
 
Teddy59
Jestem na tej stronie od bardzo dawna, przerabialem w między czasie dużo programów z j.ang. ale każdy mnie nudził i zniechęcał do nauki, więc wracalem tu.Od niedawna wykupiłem abonament Pro i nie mogę się oderwać.I żałuję że prędzej tego nie zrobiłem.
W pracy słucham słówek z telefonu a w domu uczę się pisowni na lapku.
Pzd.Tadeusz Krutel

Tadeusz Krutel, 58 lat
2013-07-30 21:36
 
Dorcia81
-)) Bardzo sie ciesze,ze jest taka stronka.Naprawde lepiej wchodzi angielski...Na pewno bede z niej skorzystala i juz troszke lepiej idzie...
Pozdrawiam serdecznie Pana Krzysztofa -))

Dorota Zielinska, 36 lat
2013-07-22 17:28
 
Kasia781



Bardzo się cieszę, że mogę kontynuować naukę z pełnym dostępem do materiałów. Proponowany sposób nauki jest dla mnie idealny, słówka zapamiętuję bez problemu, a nauka jest dla mnie przyjemnością.

Na pewno będę polecać tę stronę znajomym, jest tego warta.
Pozdrawiam, Kasia.

Katarzyna Wojciechowska, 48 lat
Piła, 2012-11-23 21:26
 
Poliglota
Sporo dobrych słów słyszałem o tym serwisie, aż dziś zdecydowałem się tu zajrzeć. Mimo, że swoją opinię jak na razie buduję na czyichś opiniach, to powoli wyrabiam swoje zdanie.

Myślę ,że serwis jest bardzo ciekawy i z pewnością będę tu zaglądał o wiele częściej. Pozdrawiam

tomek lirycki, 45 lat, pracuję http://wypaleniezawodowe.blogspot.com
malopolska, 2012-01-30 19:25
 
Rowinto
Bardzo ciekawy program do nauki słówek. Duży plus za możliwość tworzenia własnej bazy ze słownictwem. Na androidzie sprawdza się doskonale

Tomek, 33 lata
2011-12-01 20:44
 
Polwisienka
Panie Krzysztofie, zakupiłam ten program z myślą o moim wnuku, który jest w Londynie już 5 lat. Bardzo szybko nauczył się angielskiego. W klasie jest jednym z najlepszych uczniów i zakwalifikował się
nawet na dodatkowy program z ekonomii.

Pamiętam jego początki jak uczył się właśnie słówek z Pana programu. Tak wiec ja od czasu do czasu zaglądam do Słownictwa i może kiedyś opanuję angielski.

Życzę powodzenia i pozdrawiam

Wieslawa Kalwejt, 45 lat
Elbląg, 2011-07-04 10:58
 
Gaba1456
Bardzo fajna strona, ale minusem jest opłacanie nauki,

Gabriela Kot, 23 lata, uczennica
Warszawa, 2011-06-29 12:37
 
Cholodniak



Ja przede wszystkim chcę podziękować adminowi za najcenniejsze wartości osobiste...jakie człowiek posiada...
Najcenniejsza cecha ludzka - nie ma wymiaru - jest bezcenna ...
Nie można jej kupić ani przekupić...lecz można uzyskać kredyt zaufania, szczerości i dobroci...

Adminie... Nie znam Ciebie osobiście... lecz, jesteś tym człowiekiem, który widzi tych... - którzy potrzebują twojego wsparcia... Pozdrawiam.

Antoni Chołodniak, 61 lat, Działalność społeczna na rzecz ludzi niepełnosprawnych (Bariery stereotypów)...itp...
Ziębice (DPS), 2011-03-29 17:02
 
Kaja1991
Przypadkiem trafiłam na tę stronę, jestem tu dopiero od kilkidziesięciu minut, a już widzę genialność tego programu

Kaja Jaśkiewicz, 26 lat
2010-11-19 11:01
 
Kasia_



Serwis naprawdę wyjątkowy. Uczy, wymaga, motywuje, sam się przy tym rozwijając. To najefektywniejszy sposób nauki - przez regularne powtarzanie. Prawdopodobieństwo, że zapomnę, czego się nauczyłam, jest tu dużo mniejsze niż w przypadku tradycyjnej nauki. Nawet nie trzeba mieć zbyt wiele czasu - słówka zapamiętują się same. Każdy użytkownik traktowany jest tu indywidualnie - może skonfigurować swoje konto, tworząc sobie optymalne warunki do nauki, może wykonywać te lekcje, które mu odpowiadają, dzielić się swoimi pomysłami, tworzyć własne bazy słówek... Obsługa serwisu jest intuicyjna.

Ja korzystam z wersji z lektorem i dzięki temu wreszcie wiem, jak wymawia się słówka, nawet te najtrudniejsze. Żałuję, że nie trafiłam na Słownictwo wcześniej. Staram się nadrobić stracony czas, ale Lost time is never found again.

Kasia, 31 lat, studiuję
2010-02-11 14:23
 
Docia70
Witam wszystkich serdecznie. Chciałam podziękować wszystkim, którzy utworzyli tę stronkę. Ona jest the best. Nauczyłam się wielu piosenek i nawet mi to wychodzi, a przy tym się relaksuję, bo muzyka w pewnym stopniu leczy.

Polecam naprawdę waszą stronkę każdemu z różnym stopniem zaawansowania. Pozdrawiam serdecznie, wielbicielka Dorota M.


Dorota Merz
2009-12-12 13:01
 
Leszek1961
Korzystam z serwisu już prawie dwa miesiące. Mam bardzo pozytywne odczucia z tego okresu nauki. System jest bardzo wygodny w użyciu i podtrzymuje motywacje przez pokazywanie procesu nauki w liczbach.

Leszek

Leszek Krzekotowski, 56 lat
Worksop, 2009-10-27 19:30
 
Mawado
Dzięki serwisowi Pana Krzysztofa ponownie rozpoczęłam naukę języka. Jest to dla mnie najodpowiedniejsza forma nauki. Przypominam sobie już kiedyś poznane słówka, przyswajam nowe. Sama decyduję czy i kiedy siadam do lekcji oraz do skutku mogę powtarzać dane lekcję.

Jestem zaskoczona licznymi możliwościami wykorzystania serwisu i wyborem sposobu nauki.

Ponadto zaskoczył mnie fakt, że nie jest to suchy program, tylko tam po drugiej stronie jest Pan Krzysztof, który odpisuje na e-maile, odpowiada na pytania. Polecam wszystkim niezdecydowanym by spróbowali, bo na pewno wielu znajdzie się fanów serwisu.

Chcę pogratulować Panu Krzysztofowi pomysłu i podziękować za danie możliwości swobodnej nauki języka.

Pozdrawiam

Marta Doczekalska, 37 lat, pracuję zawodowo
2009-10-14 14:07
 
Kate1991
Witam na początku bardzo dziękuję osobom, które przyczyniły się do utworzenia tej strony, czyli najbardziej panu Krzysztofowi

Jestem mile zaskoczona, ponieważ nie spodziewałam się, że można w tak przyjemny sposób uczyć się słówek i płacić za to naprawdę niewiele

W tym roku szkolnym piszę maturę. Język, który wybrałam to angielski. Nie ukrywam, że mój poziom jest niski. Potwornie się boję, ale myślę że ten serwis dużo mi pomoże

Kiedy zobaczyłam panel z piosenkami to bardzo się ucieszyłam. Naprawdę wspaniały pomysł. Jestem pełna podziwu i uznania

Pozdrawiam i dziękuję, Kasia.

Katarzyna Biłka, 26 lat, uczennica liceum
Stryszawa, 2009-08-29 18:24
 
Koliberek
Program super! Po przerobieniu kilka razy tej samej lekcji słówka pozostają w pamięci - niesamowita mobilizacja do dalszej pracy dzięki wystawionej nocie po przerobionej lekcji.

Najlepsze jest to, że nie muszę nigdzie jechać na kolejną lekcję, robię to w dogodnym dla siebie czasie i uczy się ze mną cała rodzina. Chętnie polecę innym ten sposób nauki.

Jola 43 lata, 51 lat, pracownik hurtowni farmaceutycznej
śląsk, 2009-08-28 14:01
 
Mamoot63
Dziękuję ludziom, którzy potrafili w sposób bardzo przemyślany stworzyć takie dzieło. Jestem pełna uznania. JESTEŚCIE THE BEST.

Kiedyś kupiłam sobie jakiś kurs języka angielskiego, ale jednak nie mobilizowało mnie to do nauki. Jeszcze raz bardzo dziękuję i życzę całemu zespołowi dalszych sukcesów.

BRAWO ZA POMYSŁ!

Teresa Kkkk, 54 lata
2009-07-30 09:13
 
[ Wcześniejsze opinie ]

EKLO Rzetelna Firma Slownictwo.pl
Copyright © 2017 by EKLO Krzysztof Klonowicz


Regulamim serwisu   Polityka prywatności   Funkcjonalność   Program Partnerski   Kiosk   Blog   Kontakt