Nauka języka angielskiego i niemieckiego przez internet  

SLOWNICTWO.PL
serwis do utrwalania słownictwa
z języka angielskiego i niemieckiego

intensywna nauka słówek przez internet z lektorem


Login:  

Hasło:  
Zapamiętaj swoje dane
Rejestracja | Reset hasła


SŁOWNIK POLSKO-ANGIELSKI I ANGIELSKO-POLSKI
Z WYMOWĄ LEKTORA   (Przetestuj lektora)

Szukaj słówko lub wyrażenie:    
ą ć ę ł ń ó ś ź ż 

Kliknij, aby wypróbować nowy ePanel do nauki

na komputerze, laptopie, tablecie i smartfonie



OPINIE UZYTKOWNIKÓW SERWISU
Opinie o serwisie Słownictwo.pl

Razem wpisów: 179

DODAJ SWOJĄ OPINIĘ
Autor serwisu nie ponosi odpowiedzialności za wypowiedzi użytkowników
przedstawiane na tych stronach

[ Poprz. ]  [ 1 ]  [ 2 ]  [ 3 ]  [ 4 ]  [ 5 ]  [ 6 ]  [ 7 ]  [ 8 ]  [Nast.]

Hubertc
Mieszkam w ladynie i mam bardzo malo czasu na nauke, mam tak ograniczony czas przez prace ze nie bardzo moge chodzic do szkoly, ta strona mi bardzo pomogla

Hubertc, 41 lat
2006-02-06 21:33
 
Dafi
Serwis jest dla mnie niezwykle przydatny, pomaga przyswoic słownictwo z poszczególnych lekcji, bardzo mobilizuje do nauki. Jest wręcz idealnym miejcem nauki dla osób takich jak ja.

Dafi, 48 lat
2006-02-06 21:05
 
Yubiri
Serwis bardzo mi pomógł. Dzięki tym lekcją przypomniałam sobie wiele słówek i nauczyłam się nowych. Bardzo bym chciała aby serwis mógł się rozwijać o nowe możliwości np. aby było można też odsłuchiwać wymowe

Yubiri, 34 lata
2006-02-06 20:37
 
Spam
Strona jest swietna i gratuluje autorowi !

Spam, 36 lat
2006-02-06 20:23
 
Kaczy
Bardzo dobry dostep, łatwy i prosty w użyciu.

Kaczy, 43 lata
2006-02-06 20:20
 
Pijuska
Uważam że serwis jest genialny, bardzo motywujący i zaraziłam nim kilka osób, również bardzo sobie chwalą. Chciałabym też zeby się doskonalił. Jest jedyną metodą, która zmusiła (nie tylko mnie) do samodzielnej (i szybkiej) nauki!!

Pijuska, 35 lat
2006-02-06 20:19
 
Stepien19
Uczęszczałem do szkoły nauczającej metodą Callana ale po pewnym okresie okazało się że szkole zależy wyłącznie na pozyskiwaniu nawych słuchaczy zapominając o tych starszych więc zrezygnowaełem z niej, dzieki tej stronie mozliwe jest uczenie sie samemu

Stepien19, 34 lata
2006-02-06 19:54
 
Ot_psotnik
Jestem samoukiem językowym uczącym się metodą Callana i wiem że spotkanie tej strony dość znacząco wpłynęło na moje lekcje

Ot_psotnik, 39 lat
2006-02-06 19:28
 
Gonia13
To jedyna metoda, która spowodowała, że pisownia angielskiego niejest aż tak trudna, ale należy ją powtarzać, a ta strona daje mi taka możliwość.

Gonia13, 38 lat
2006-02-06 19:18
 
Anobka
Dobry jest ten pomysł z tym serwisem i dzięki niemu widze ile rzeczy pozapomnałam po kursie Callana. Dobry i skuteczny sposób nauki, a w szczególności dla mnie. Pozdrawiwam

Anobka, 30 lat
2006-02-06 19:17
 
Paulina
na krotka chwile przerwalam uczeszczanie na kurs z braku wolnego czasu, serwis pomaga mi bardzo w powtorkach

Paulina, 35 lat
2006-02-06 18:45
 
Patryki
świetny program pozawalający podciągnąć pisownie tym bardziej że jestem wzrokowcem i dziecko 4 letnie nie wyrywa mi zaeszytu chcąc sobie porysować z tatą

Patryki, 41 lat
2006-02-06 18:42
 
Bibi
Ostatnio miałam przerwę w systematycznym uczeniu się słówek, ale ten serwis mnie dyscyplinuje , i sprawia mi satysfakcje w uczeniu się.Od razu mam statystykę, widzę efekt mojej pracy, to mnie mobilizuje

Bibi, 63 lata
2006-02-06 18:36
 
Andrzej
Możliwość wprowadzania własnych słówek jest miłym akcentem, każdy kto ma jakiś materiał do nauczenia może go powtarzać do bólu

Andrzej, 30 lat
2006-02-06 18:26
 
Zaneta
Uważam, że nauka dodatkowa na tej stronie to bardzo pomocna rzecz. Zawsze można sprawdzić, czy dostatecznie zapamiętało się słówka. Bardzo dziękuję za możliwość takiej powtórki.

Zaneta, 49 lat
2006-02-06 18:12
 
Kaczuszka
Serwis jest bardzo przydatny. Poswiecenie na powtorke lekcji zajmuje o wiele mniej czasu, niz metoda powtorki piszac w zeszycie

Kaczuszka, 42 lata
2006-02-06 18:09
 
Gagamz
Uczę się angielskiego w Londynie. Ta strona to jest coś najwspanialszego, co znalazłam i co mi pomaga w nauce języka i nie wyobrażam sobie nauki bez Was!!!

Gagamz, 61 lat
2006-02-06 18:04
 
Ulka
To super program, korzystam z niego od kilku miesięcy i jestem bardzo zadowolona. Nauczyłam się wielu słówek. Korzystają z niego takiże moi domownicy w ramach treningu myślowego

Ulka, 51 lat
2006-02-06 17:46
 
Aga73
Bardzo pomaga mi strona w nauce, uważam że jest rewelacyjna i bardzo wspomaga naukę, nie czarujmy się ale bez znajomości słówek żadna metoda nie ma sensu.dzieki tej stronie jestem zmobilizowana i powtarzam słówka regularnie.

Aga73, 45 lat
2006-02-06 17:27
 
Aldonali21
To narazie jedyna dotad metoda ,dzieki której udało mi sie w ciagu niewielkiego czasu opanowac tylu słów.

Aldonali21, 34 lata
2006-02-06 17:25
 
[ Wcześniejsze opinie ]

Slownictwo.pl
Copyright © 2018 by EKLO Krzysztof Klonowicz


Regulamim serwisu   Polityka prywatności   Funkcjonalność   Program Partnerski   Kiosk   Blog   Kontakt