Nauka języka angielskiego i niemieckiego przez internet  

SLOWNICTWO.PL
serwis do utrwalania słownictwa
z języka angielskiego i niemieckiego

intensywna nauka słówek przez internet z lektorem


Login:  

Hasło:  
Zapamiętaj swoje dane
Rejestracja | Reset hasła



SŁOWNIK POLSKO-ANGIELSKI I ANGIELSKO-POLSKI
Z WYMOWĄ LEKTORA   (Przetestuj lektora)

Szukaj słówko lub wyrażenie:    
ą ć ę ł ń ó ś ź ż 
OPINIE UZYTKOWNIKÓW SERWISU
Opinie o serwisie Słownictwo.pl

Razem wpisów: 229

DODAJ SWOJĄ OPINIĘ
Autor serwisu nie ponosi odpowiedzialności za wypowiedzi użytkowników
przedstawiane na tych stronach

[ Poprz. ]  [ 1 ]  [ 2 ]  [ 3 ]  [ 4 ]  [ 5 ]  [ 6 ]  [ 7 ]  [ 8 ]  [ 9 ]  [ 10 ]  [ 11 ]  [Nast.]

Donelka
Witam, ja też się załamałam jak się dowiedziałam że koniec z programikiem. Dopiero od niedawna go odkryłam, byłam bardzo zachwycona jego możliwościami, a tu takie świństwo...... Czy sądzi Pan że te nasze ankiety coś pomogą? Jeśli tak, to mogę wypełnic ich mnóstwo.

Donelka
2006-02-06 22:11
 
Niespokojna
Ta strona jest bardzo potrzebna poniewaz nie kazdy ma mozliwosc uczeszczania do szkoly tak jak np: ja. Mieszkam w Stanach i wychowuje dziecko dodatkowo pracuje w domu a nauka jezyka jest mi niezbedna, dlatego ta strona bardzo mi w tym pomaga

Niespokojna, 39 lat
2006-02-06 22:07
 
Izao
Serwis jest doskonałym uzupełnieniem lekcji. Dzięki temu serwisowi łatwiej jest mi sie uczyć pisania w języku angielskim i jestem lepiej przygotowana na lekcje metodą - robię wieksze postępy na sprawdzianach

Izao, 37 lat
2006-02-06 21:42
 
Boulina
Z serwisu korzystam praktycznie codziennie.Pomaga mi on utrwalic slownictwo, które przerobilam na zajeciach

Boulina, 37 lat
2006-02-06 21:37
 
Hubertc
Mieszkam w ladynie i mam bardzo malo czasu na nauke, mam tak ograniczony czas przez prace ze nie bardzo moge chodzic do szkoly, ta strona mi bardzo pomogla

Hubertc, 40 lat
2006-02-06 21:33
 
Dafi
Serwis jest dla mnie niezwykle przydatny, pomaga przyswoic słownictwo z poszczególnych lekcji, bardzo mobilizuje do nauki. Jest wręcz idealnym miejcem nauki dla osób takich jak ja.

Dafi, 47 lat
2006-02-06 21:05
 
Yubiri
Serwis bardzo mi pomógł. Dzięki tym lekcją przypomniałam sobie wiele słówek i nauczyłam się nowych. Bardzo bym chciała aby serwis mógł się rozwijać o nowe możliwości np. aby było można też odsłuchiwać wymowe

Yubiri, 33 lata
2006-02-06 20:37
 
Spam
Strona jest swietna i gratuluje autorowi !

Spam, 35 lat
2006-02-06 20:23
 
Kaczy
Bardzo dobry dostep, łatwy i prosty w użyciu.

Kaczy, 42 lata
2006-02-06 20:20
 
Pijuska
Uważam że serwis jest genialny, bardzo motywujący i zaraziłam nim kilka osób, również bardzo sobie chwalą. Chciałabym też zeby się doskonalił. Jest jedyną metodą, która zmusiła (nie tylko mnie) do samodzielnej (i szybkiej) nauki!!

Pijuska, 34 lata
2006-02-06 20:19
 
Stepien19
Uczęszczałem do szkoły nauczającej metodą Callana ale po pewnym okresie okazało się że szkole zależy wyłącznie na pozyskiwaniu nawych słuchaczy zapominając o tych starszych więc zrezygnowaełem z niej, dzieki tej stronie mozliwe jest uczenie sie samemu

Stepien19, 33 lata
2006-02-06 19:54
 
Ot_psotnik
Jestem samoukiem językowym uczącym się metodą Callana i wiem że spotkanie tej strony dość znacząco wpłynęło na moje lekcje

Ot_psotnik, 38 lat
2006-02-06 19:28
 
Gonia13
To jedyna metoda, która spowodowała, że pisownia angielskiego niejest aż tak trudna, ale należy ją powtarzać, a ta strona daje mi taka możliwość.

Gonia13, 37 lat
2006-02-06 19:18
 
Anobka
Dobry jest ten pomysł z tym serwisem i dzięki niemu widze ile rzeczy pozapomnałam po kursie Callana. Dobry i skuteczny sposób nauki, a w szczególności dla mnie. Pozdrawiwam

Anobka, 29 lat
2006-02-06 19:17
 
Paulina
na krotka chwile przerwalam uczeszczanie na kurs z braku wolnego czasu, serwis pomaga mi bardzo w powtorkach

Paulina, 34 lata
2006-02-06 18:45
 
Patryki
świetny program pozawalający podciągnąć pisownie tym bardziej że jestem wzrokowcem i dziecko 4 letnie nie wyrywa mi zaeszytu chcąc sobie porysować z tatą

Patryki, 40 lat
2006-02-06 18:42
 
Bibi
Ostatnio miałam przerwę w systematycznym uczeniu się słówek, ale ten serwis mnie dyscyplinuje , i sprawia mi satysfakcje w uczeniu się.Od razu mam statystykę, widzę efekt mojej pracy, to mnie mobilizuje

Bibi, 62 lata
2006-02-06 18:36
 
Andrzej
Możliwość wprowadzania własnych słówek jest miłym akcentem, każdy kto ma jakiś materiał do nauczenia może go powtarzać do bólu

Andrzej, 29 lat
2006-02-06 18:26
 
Zaneta
Uważam, że nauka dodatkowa na tej stronie to bardzo pomocna rzecz. Zawsze można sprawdzić, czy dostatecznie zapamiętało się słówka. Bardzo dziękuję za możliwość takiej powtórki.

Zaneta, 48 lat
2006-02-06 18:12
 
Kaczuszka
Serwis jest bardzo przydatny. Poswiecenie na powtorke lekcji zajmuje o wiele mniej czasu, niz metoda powtorki piszac w zeszycie

Kaczuszka, 41 lat
2006-02-06 18:09
 
[ Wcześniejsze opinie ]

Slownictwo.pl
Copyright © 2017 by EKLO Krzysztof Klonowicz


Regulamim serwisu   Polityka prywatności   Funkcjonalność   Program Partnerski   Kiosk   Blog   Kontakt