HOMEOpinie o serwisie

Opinie użytkowników serwisu

  [1]    [2]    [3]    [4]    [5]    [6]    [7]    [8]    [9]  
[ << poprzednie ]   [ następne >> ]

cholodniak [Antoni Chołodniak]
2011-03-29 17:02:40, Ziębice (DPS)
Działalność społeczna na rzecz ludzi niepełnosprawnych

Ja przede wszystkim chcę podziękować adminowi za najcenniejsze wartości osobiste, jakie człowiek posiada.Najcenniejsza cecha ludzka nie ma wymiaru - jest bezcenna. Nie można jej kupić ani przekupić, lecz można uzyskać kredyt zaufania, szczerości i dobroci. Adminie, nie znam Ciebie osobiście, lecz jesteś tym człowiekiem, który widzi tych, którzy potrzebują twojego wsparcia. Pozdrawiam.

kaja1991 [Kaja Jaśkiewicz]
2010-11-19 11:01:02

Przypadkiem trafiłam na tę stronę, jestem tu dopiero od kilkidziesięciu minut, a już widzę genialność tego programu

kasia_ [Kasia]
2010-02-11 14:23:10
studiuję

Serwis naprawdę wyjątkowy. Uczy, wymaga, motywuje, sam się przy tym rozwijając. To najefektywniejszy sposób nauki - przez regularne powtarzanie. Prawdopodobieństwo, że zapomnę, czego się nauczyłam, jest tu dużo mniejsze niż w przypadku tradycyjnej nauki. Nawet nie trzeba mieć zbyt wiele czasu - słówka zapamiętują się same. Każdy użytkownik traktowany jest tu indywidualnie - może skonfigurować swoje konto, tworząc sobie optymalne warunki do nauki, może wykonywać te lekcje, które mu odpowiadają, dzielić się swoimi pomysłami, tworzyć własne bazy słówek... Obsługa serwisu jest intuicyjna. Ja korzystam z wersji z lektorem i dzięki temu wreszcie wiem, jak wymawia się słówka, nawet te najtrudniejsze. Żałuję, że nie trafiłam na Słownictwo wcześniej. Staram się nadrobić stracony czas, ale Lost time is never found again.

docia70 [Dorota Merz]
2009-12-12 13:01:17

Witam wszystkich serdecznie. Chciałam podziękować wszystkim, którzy utworzyli tę stronkę. Ona jest the best. Nauczyłam się wielu piosenek i nawet mi to wychodzi, a przy tym się relaksuję, bo muzyka w pewnym stopniu leczy. Polecam naprawdę waszą stronkę każdemu z różnym stopniem zaawansowania. Pozdrawiam serdecznie, wielbicielka Dorota M.

leszek1961 [Leszek Krzekotowski]
2009-10-27 19:30:02, Worksop

Korzystam z serwisu już prawie dwa miesiące. Mam bardzo pozytywne odczucia z tego okresu nauki. System jest bardzo wygodny w użyciu i podtrzymuje motywacje przez pokazywanie procesu nauki w liczbach. Leszek

mawado [Marta Doczekalska]
2009-10-14 14:07:05
pracuję zawodowo

Dzięki serwisowi Pana Krzysztofa ponownie rozpoczęłam naukę języka. Jest to dla mnie najodpowiedniejsza forma nauki. Przypominam sobie już kiedyś poznane słówka, przyswajam nowe. Sama decyduję czy i kiedy siadam do lekcji oraz do skutku mogę powtarzać dane lekcję. Jestem zaskoczona licznymi możliwościami wykorzystania serwisu i wyborem sposobu nauki. Ponadto zaskoczył mnie fakt, że nie jest to suchy program, tylko tam po drugiej stronie jest Pan Krzysztof, który odpisuje na e-maile, odpowiada na pytania. Polecam wszystkim niezdecydowanym by spróbowali, bo na pewno wielu znajdzie się fanów serwisu. Chcę pogratulować Panu Krzysztofowi pomysłu i podziękować za danie możliwości swobodnej nauki języka. Pozdrawiam

kate1991 [Katarzyna Biłka]
2009-08-29 18:24:50, Stryszawa
uczennica liceum

Witam :) na początku bardzo dziękuję osobom, które przyczyniły się do utworzenia tej strony, czyli najbardziej panu Krzysztofowi:) Jestem mile zaskoczona, ponieważ nie spodziewałam się, że można w tak przyjemny sposób uczyć się słówek i płacić za to naprawdę niewiele:) W tym roku szkolnym piszę maturę. Język, który wybrałam to angielski. Nie ukrywam, że mój poziom jest niski. Potwornie się boję, ale myślę że ten serwis dużo mi pomoże:) Kiedy zobaczyłam panel z piosenkami to bardzo się ucieszyłam. Naprawdę wspaniały pomysł. Jestem pełna podziwu i uznania:) Pozdrawiam i dziękuję, Kasia.

koliberek [Jola 43 lata]
2009-08-28 14:01:26, śląsk
pracownik hurtowni farmaceutycznej

Program super! Po przerobieniu kilka razy tej samej lekcji słówka pozostają w pamięci - niesamowita mobilizacja do dalszej pracy dzięki wystawionej nocie po przerobionej lekcji. Najlepsze jest to, że nie muszę nigdzie jechać na kolejną lekcję, robię to w dogodnym dla siebie czasie i uczy się ze mną cała rodzina. Chętnie polecę innym ten sposób nauki.

mamoot63 [Teresa Kkkk]
2009-07-30 09:13:15

Dziękuję ludziom, którzy potrafili w sposób bardzo przemyślany stworzyć takie dzieło. Jestem pełna uznania. JESTEŚCIE THE BEST. Kiedyś kupiłam sobie jakiś kurs języka angielskiego, ale jednak nie mobilizowało mnie to do nauki. Jeszcze raz bardzo dziękuję i życzę całemu zespołowi dalszych sukcesów. BRAWO ZA POMYSŁ!

bianca [Monika Głowska]
2009-04-07 09:37:08
studentka

Witam, jestem bardzo zadowolona z serwisu, nareszcie widzę efekty w mojej nauce słówek. Wierzę, że funkcja lektora pomoże mi nauczyć się poprawnej wymowy :O)

  [1]    [2]    [3]    [4]    [5]    [6]    [7]    [8]    [9]  
[ << poprzednie ]   [ następne >> ]

Opinie dotyczące poszczególnych aplikacji mobilnych znajdziesz na stronach
Google Play i AppStore    

Wypróbuj bezpłatnie