HOMEOpinie o serwisie

Opinie użytkowników serwisu

  [1]    [2]    [3]    [4]    [5]    [6]    [7]    [8]    [9]  
[ << poprzednie ]   [ następne >> ]

sylwia102
2006-08-18 20:40:41, Kielce

Strona jest suuupeeerrrrr!!!! Nie wyobrażam sobie innego sposobu uczenia się słówek (w bardzo krótkim czasie, nie wiadomo kiedy i bez wysiłku nauczyłam się już prawie 1000!). Polecam każdemu

dydona
2006-08-11 08:29:37, Olkusz

Wspaniała stronka. Tego mi trzeba było i nie mówcie, że jesteście od dawna, a ja dopiero teraz się o was dowiedziałam. Uczę się już 3 semestry metodą Callana i gdybym wiedziała, to bym te słówka inaczej opanowała. Ale dobrze, że chociaż teraz mam tę stronkę. Wspaniale motywuje. Miód!

Beata
2006-05-24 08:23:24, Nowy Sącz

Program jest naprawdę doskonały! Mobilizuje do dalszej nauki, co lepsze, przynosi świetne rezultaty. Wszystkim gorąco polecam.

Havi
2006-02-08 21:36:41

Cudownie, że taka strona istnieje, to naprawdę kawał świetnej roboty. Ja dzięki tym lekcjom mam zamiar zapisać się na kursy prowadzone metodą Callana i mam nadzieje dalej wspomagać się lekcjami na tej stronie.

elwisek
2006-02-08 19:34:38

Od niedawna zaczęłam korzystać z tego serwisu z nadzieją, że pomoże mi w nauce j. angielskiego. Uczę się metodą Callana i mam nadzieję, że ten serwis pomoże mi szczególnie przy nauce pisowni, bo w metodzie tej nie poświęca się na to temu zbyt dużo czasu, a proponowane dyktanda na pewno nie wystarczą.

Magdalena
2006-02-08 18:26:33

Strona Słownictwo pomogła mi przezwyciężyć problemy związane z pisownią i utrwalaniem słów. Ponieważ jestem dyslektykiem i nie jestem wzrokowcem pisownia angielska sprawia mi dużo kłopotów. Doskonałym rozwiązaniem tych problemów jest właśnie strona Słownictwo ponieważ pozwala do skutku utrwalać sposób zapisu słów w języku angielskim. Wynikiem ćwiczeń na tej stronie są dyktanda zawierające mniejszą ilość błędów i wysoka efektywność nauki.

medyk
2006-02-08 13:16:10

Bardzo przydatny system nauki. Oceniam bardzo wysoko.

ren555
2006-02-08 10:27:02

Uważam, że to świetny pomysł na taki serwis i z pewnością bardzo pomocny w nauce, szczególnie dla osób, które nie mają osoby, z którą mogłyby się uczyć. Sama poleciłam już kilku osobom ten serwis i są bardzo zadowolone z niego. Pozdrawiam Renata

Iwona100
2006-02-08 09:16:32

Jak dla mnie jest to świetna strona, ponieważ mam ogromne kłopoty z pisownią. Przerobiłam chyba tylko dwie lekcje i widzę, jak trudno mi zaliczyć kolejną, ale system nauki na tej stronie jest wspaniały. To najlepsza metoda nauki pisania, jaką poznałam. Pozdrawiam Iwona

Jola
2006-02-07 22:32:47

Witaj Krzysztofie! Nauka tą metodą pod Twoim czujnym okiem to dla mnie przyjemność. Pozdrawiam Jola

  [1]    [2]    [3]    [4]    [5]    [6]    [7]    [8]    [9]  
[ << poprzednie ]   [ następne >> ]

Opinie dotyczące poszczególnych aplikacji mobilnych znajdziesz na stronach
Google Play i AppStore    

Wypróbuj bezpłatnie