HOMEOpinie o serwisie

Opinie użytkowników serwisu

  [1]    [2]    [3]    [4]    [5]    [6]    [7]    [8]    [9]  
[ << poprzednie ]   [ następne >> ]

vanilia [Agata Firlit]
2007-05-21 14:50:01, Zakopane
studentka teologii, wolontariuszka

Należę do osób raczej zajętych i niestety nie mam już czasu na naukę angielskiego w szkole językowej. To spowodowało, ze postanowiłam znaleźć jakieś alternatywne rozwiązanie. Któregoś dnia usiadłam przed komputerem i natknęłam się właśnie na stronę slownictwo.pl. Postanowiłam ją przetestować i okazało się, że jest to naprawdę świetne rozwiązanie. Mimo zmęczenia po całym dniu zajęć jestem w stanie przyswajać naprawdę wiele nowych słów. Polecam serdecznie!

vivaldi [Waldemar Fijalkowski]
2007-05-16 21:15:38, Łódź
student

Jestem studentem i zamierzam wyjechać za granice. Ten program jest 50 razy lepszy od programu zalecanego w szkole!!!. Dzięki temu programowi naprawdę szybko zdobywa się słówka. Nie trać czasu na szukanie innego kursu bo i tak tu wrócisz a ten czas lepiej wykorzystać efektywnie. Po pierwsze jest to program efektywny i to się liczy. 70zł na 12 miesięcy, hahaha tyle picca + cola co miesiąc kosztuje. Lepiej być mądrzejszym i szczuplejszym - czy nie lepiej ten czas i kapitał zainwestować w siebie. Uczę się metodą lepszą niż callan (80% czasu jest przeznaczone na konwersacje) w szkole ProEuropa w Tomaszowie Maz. Polecam. A słownictwo.pl pomaga mi utrwalać i poznawać więcej i szybciej nowe słówka. Jednym słowem - English teraz to dla mnie rozrywka i zabawa. Dodam, że dzięki "słownictwu" przewyższam większość kursantów z ProEuropa (lepsza od callana). A przecież za to płacę.

uncle [Piotr Organista]
2007-05-15 20:31:21, Malbork
copywriter

W 2006 roku założyłem własną firmę. Nie mam wykształcenia marketingowo-ekonomicznego, a potrzebowałem wiedzy o reklamie i marketingu. W Internecie jest tysiące stron, które oferują przydatną, praktyczną wiedzę za DARMO. Raporty, ebooki, artykuły, wszystko co chcesz. Jest tylko jeden warunek. 95% z nich jest po angielsku. Musisz znać angielski, aby z nich korzystać. Musiałem nauczyć się czytać ze zrozumieniem po angielsku, żeby dowiedzieć się jak najwięcej o marketingu i móc zarabiać większe pieniądze. Znowu zauważyłem, że wcale nie jest ważne ile znasz czasów i czy znasz mowę zależną. Wszystko co potrzebujesz, aby ze zrozumieniem czytać po angielsku, to podstawowe czasy i słówka - DUŻO SŁÓWEK. Ten serwis uczy słówek, więc jeśli chcesz naprawdę używać angielskiego, czytać, słuchać i pisać (a nie tylko "umieć") to jest to dobre miejsc na start.

Acteerl
2007-04-26 18:00:06

Na początku nie chciało mi się za bardzo korzystać z tej stronki do nauki słówek, ale jak zaczęłam to nie mogłam się oderwać. Super, bardzo się cieszę, że jest taka stronka w internecie i dzięki niej mam ochotę uczyć się nowych słówek :) Thanks for author :d

Matowa
2007-04-12 14:13:18

Cóż mogę powiedzieć, program fajny, zapłaciłam już kolejny abonament, to chyba o czymś świadczy :) Jednak jak z tym koniem - można zaprowadzić do wodopoju, ale nie można się za niego napić... Nie wystarczy za niego zapłacić, trzeba troszkę przy nim posiedzieć. Jednak opłaca się bardzo. Dzięki, Krzysztof. Pozdrawiam.

eve1978 [Ewelina Wąsiewicz]
2007-02-06 18:21:54, Łódź
socjolog, matka dwójki dzieci

Dzięki temu serwisowi coś w ogóle mi się chce robić z językiem systematycznie. Angielski jest o wiele lepiej przyswajany poprzez lekcje w serwisie. Mam najlepsze wyniki w swojej grupie

aldi [Aldona]
2007-02-06 16:03:05, Poznań
asystentka

Dla mnie osobiście jest to świetna sprawa, że mogę uczyć się słownictwa w taki właśnie sposób, z możliwością kontrolowania swoich postępów. Bardzo mi odpowiada ten serwis i bardzo mi pomaga w nauce.

dziewcinka
2007-01-24 15:46:54, Poznań

W marcu wyjeżdżam do Irlandii... Angielski znam słabo. Nie wiedziałam, jak zacząć się uczyć, żeby polepszyć wiedzę!!! Całe szczęście, natknęłam się na tę stronkę!!! Jak dla mnie jest NIESAMOWITA!!!

magda
2007-01-17 21:21:27, Wałbrzych

W ciągu dnia nie mogę poświęcić za dużo czasu na naukę języka angielskiego (malutkie dziecko, praca) a ten program jest tak przyjemny, że potrafię się uczyć w późnych godzinach nocnych, pomimo zmęczenia. Mama nadzieję, że długo pociągne.

magdakam
2007-01-13 13:09:59, Jawor

Wielkie dzięki za uruchomienie mojego abonamentu przed czasem :) Tym sposobem z miejsca miałam wielką frajdę niemal do samej północy, bo bawiąc - uczyłam się. Super sprawa, szczególnie istotny jest lektor. Polecam wszystkim. Nawet tym najbardziej opornym na wiedzę. Serdecznie pozdrawiam, jola-magda.

  [1]    [2]    [3]    [4]    [5]    [6]    [7]    [8]    [9]  
[ << poprzednie ]   [ następne >> ]

Opinie dotyczące poszczególnych aplikacji mobilnych znajdziesz na stronach
Google Play i AppStore    

Wypróbuj bezpłatnie