HOMEOpinie o serwisie

Opinie użytkowników serwisu

  [1]    [2]    [3]    [4]    [5]    [6]    [7]    [8]    [9]  
[ << poprzednie ]   [ następne >> ]

dawid481995 [Dawid Woś]
2007-07-24 15:10:00, Rzeszów
uczeń Szk.Podst Nr 27 im. I.J.Paderewskiego

Panie Krzysztofie. Jestem bardzo zadowolony z pana strony. Bez niej nie miałbym ochoty uczyć się angielskiego. Dzięki niej miałem 6 z języka angielskiego. Trochę się zaniedbałem, ale postaram się to nadrobić. Serdeczne pozdrowienia.

aimedaka [Ula]
2007-06-29 10:47:00

Na stronę weszłam przypadkiem :) I nie ukrywam - myślałam, że będzie to kolejna strona, która w niczym właściwie nie pomaga :) Mile się zaskoczyłam, gdyż po 3 dniach korzystania z serwisu mój zakres słownictwa powiększył się (moim zdaniem) o wiele. Chodzę do klasy językowej i nie raz zdarza się, że z dnia na dzień do "wkucia" mamy ponad 100 słówek. Myślę, że dzięki tej stronie nauka pójdzie mi teraz dużo łatwiej. Serdecznie pozdrawiam autora strony :)

mgraf1 [Małgosia]
2007-06-17 10:09:39

Program jest kapitalny!!! Lektor bardzo wyraźnie tłumaczy, bardzo skuteczny system nauczania, zarazem przyjemny. Najlepsze w tym jest to, że można wprowadzać swoje słówka i korzystać z nich w pełnym pakiecie systemu. Dla mnie to rewelacja, bo przynoszę ze szkoły Callana nowe słówka i szybko je utrwalam w tym programie. W ten sposób jestem dobrze przygotowana na następne lekcje. NIESAMOWITY PROGRAM....!!! Pięknie dziękuję, na pewno będę długo z niego korzystała.

isasi [Iza Grądzka]
2007-06-04 21:07:52, Białystok

Z serwisem związana jestem właściwie od początku. Śledziłam jak powoli powstawał i nabierał kształtu. Było mi smutno i przykro, kiedy mało brakowało, a serwisu by nie było. Widziałam, jak z "małego dziecka" przeistaczał się w bardzo zawodowy serwis. Do dnia dzisiejszego korzystam z niego. Dzięki niemu też poszłam na kurs metodą Callana. To, że serwis ten tak pięknie wzrasta, jest zasługą Pana, Panie Krzysztofie. Jeszcze raz dziękuję.

bjork [Katarzyna Sienkiewicz]
2007-06-03 15:05:40, Białystok
uczennica

Slownictwo.pl to bardzo dobry portal. Uważam, że jest to najlepsza polska strona do nauki angielskiego słownictwa. Podoba mi się, że na efekty nauki nie trzeba tu długo czekać - widzi się je od razu. Dzięki niemu można z zawrotną szybkością zapamiętywać słówka, a następnie bardzo szybko przywoływać je ze swojej pamięci, np. podczas mówienia po angielsku. Przy tym można uczyć się różnymi sposobami, dzięki czemu nauka nie jest nudna, ale naprawdę fascynująca. Przy tym daje mi tyle satysfakcji, że zaczynam wierzyć we własne możliwości :) Tutaj wszystko staje się takie proste! Korzystanie z tego niesamowitego portalu daje jakby gwarancję sukcesu... w nauce języka. Na lekcjach angielskiego w szkole uczymy się przede wszystkim gramatyki, którą trzeba rozumieć, a słówka zaraz zapominamy... Dlatego często myślimy: "nigdy nie nauczę się żadnego obcego języka", stresujemy się i z tym kojarzy nam się nauka angielskiego. To już jedno poważne utrudnienie. Korzystanie z serwisu po lekcjach lub po pracy albo w wolnym czasie, np. na wakacjach w ogóle nie stresuje. Tu zapamiętywanie jest tak intensywne, jak na obozach językowych np. w Wielkiej Brytanii. Wiele się tutaj nauczyłam i mam nadzieję na dalsze sukcesy. Wszystkim gorąco polecam!!!

kasia5 [Elżbieta Borowczak]
2007-06-03 08:45:00, Góra
magister farmacji, prowadzi własną firmę

Nauka j.angielskiego na slownictwie.pl jest nad wyraz efektywna. Ciekawie dobrane są tematy lekcji. Nauka jest jakby zabawą. Sama przyjemność. Bardzo dużą pomocą jest otrzymywanie słówek do powtórzenia. Pisanie w komputerze z możliwością otrzymania od razu prawidłowej odpowiedzi jest też bardzo pomocne. W ten sposób szybkość pisania słówek jest o wiele większa niż na papierze. Szybkość zapamiętywania słówek - dużo większa. Trzeba tylko być systematycznym. Mieszkam w Górze, małym mieście i nauka na lekcjach prywatnych nie daje takiej szybkości poznawania języka. Jestem mgr farmacji, prowadzę swoją firmę i znajomość j.angielskiego teraz bardzo potrzebna jest w moim zawodzie i biznesie. Wszystkich serdecznie zachęcam do korzystania z tej możliwości nauki języka a okaże się, że mniej czasu trzeba będzie przeznaczyć na naukę.

pippi [Pati]
2007-06-02 20:39:37, Doncaster
uczennica

Strona bardzo mi pomogła w utrwaleniu podstaw i dzięki niej jestem już na nieco wyższym poziomie w angielskim i teraz umiem już w pewnym stopniu dogadywać się po angielsku z Anglikami. Mieszkam obecnie w Anglii i chodzę do angielskiej szkoły, więc chciałam się poduczyć języka i udało mi się. Mam nadzieję że dalsza nauka pozwoli mi opanowanie w większym stopniu znajomości słówek i przydatnych zwrotów. Metoda nauki jest bardzo dobra i gratuluję pomysłu. :)

karolina2202 [Karolina Dąbrowska]
2007-06-02 10:17:18, Siedlce
zajmuje się aktorstwem, lekką atletyką, należy do kółka teatralnego prowadzonego w jezyku angielskim

Na stronkę www.slownictwo.pl trafiłam przez przypadek. Po kilku lekcjach stwierdziłam, że jest to właśnie to czego potrzebuję, gdyż nie zawsze chce mi się uczyć słówek z zeszytu (w kółko powtarzanie tego samego każdego może zdołować). Na tej stronie widziałam jak mi idzie i czego mam się jeszcze douczyć. Niestety, żaden, nawet najpiękniejszy zeszyt, nie da mi takiej możliwości. Tutaj mogłam sama zdecydować z jakiej kategorii słówek chcę się uczyć. Nie ukrywam, że moja nauczycielka od języka angielskiego była zadowolona widząc to, jak wiele umiem słówek wykraczających poza program nauczania w szkole. Dzięki temu moje wypracowania stały się ciekawsze. Stronka jest naprawdę godna polecenia.Pozdrawiam wszystkich.

arek0109 [Arkadiusz Bednarek]
2007-05-26 20:20:00, Włocławek
rehabilitant, masażysta, psycholog

Serwis bardzo pomocny w utrwalaniu sobie zarówno pisowni, jak i wymowy z lektorem języka angielskiego. Stanowi bardzo dużą pomoc w kształtowaniu się języka w świadomości ludzi uczących się owego języka. Ze względu na prostą formułę, serwis jest czytelny i zrozumiały dla wszystkich jego odbiorców. Myślę, że ze względu na dużą przydatność owego serwisu w nauce j. angielskiego, postaram się jak najdłużej korzystać z tego typu sposobu na dodatkowe kształcenie swoich umiejętności językowych.

malypiszon [Monika Marks]
2007-05-22 12:01:00, Sydney
z Australii

Do tej pory mieszkałam we Wrocławiu i zajmowałam się domem. Obecnie mieszkam w Paramacie pod Sydney w Australii. Tutaj chodzę do szkoły językowej. Teraz jeszcze bardziej strona slownictwo.pl mi się przydaje, bo dzięki możliwości tworzenia własnych baz danych mogę uczyć się słówek, które poznaje na kursie. Naprawdę polecam te stronę.Pozdrawiam serdecznie i jeszcze raz dziękuję panu Krzysztofowi.

  [1]    [2]    [3]    [4]    [5]    [6]    [7]    [8]    [9]  
[ << poprzednie ]   [ następne >> ]

Opinie dotyczące poszczególnych aplikacji mobilnych znajdziesz na stronach
Google Play i AppStore    

Wypróbuj bezpłatnie