HOMEOpinie o serwisie

Opinie użytkowników serwisu

  [1]    [2]    [3]    [4]    [5]    [6]    [7]    [8]    [9]  
[ << poprzednie ]   [ następne >> ]

czija
2007-01-08 18:09:40

Do tej pory język angielski był dla mnie zmorą! Ale teraz już wiem, że można się go uczyć z przyjemnością, dzięki temu oto programowi. W krótkim czasie przyswoiłam sobie ogromną ilość słówek. Ten program jest naprawdę super :)

tina [Krystyna Frankiewicz]
2007-01-05 16:10:53, Kraków
ekonomista, matka piątki dzieci

Od kilku miesięcy dzięki tej stronie mobilizuję się w domu do pracy nad angielskim. Kiedy zaczęłam uczęszczać na kurs, nie wiedziałam jak przygotowywać się na następne zajęcia. Wtedy kolega z grupy podał mi adres tej strony. Na początku miałam większy zapał, ale i tak cały czas pracuję ze "słownictwem". Na każde zajęcia jestem przygotowana ze słówek no i dyktanda piszę z małą ilością błędów, a czasem bezbłędnie. Moi znajomi z grupy też korzystają z Twojej strony i podobno uchodzimy za jedną z najlepszych grup. Nigdy nie uczyłam się angielskiego. Znam nieźle niemiecki i bardzo dobrze rosyjski. A teraz, jak mnie podliczył program, znam już 850 angielskich słów! To jest mój sukces. E- maile "lekcje dla ciebie" są jak wyrzut sumienia i trudno nie przerobić lekcji powtórkowych. Strona łatwa w obsłudze, urozmaicona, ale bez zbędnej przesady. Na bieżąco wiem, co poprawiłam i nad czym mam popracować. Niska cena abonamentu, promocje, nowości i chyba najważniejsze, solidność i dbałość o każdego kursanta. I jak miło przeczytać "...Gratulacje!...100%..." Poleciłam tę stronę wielu znajomym. Moje dzieci czasem się na niej sprawdzają, ale oni wszyscy, z mężem na czele, angielski the best.

MartinGrey
2006-11-25 13:12:10

Stronka jest super. Na początku byłem sceptycznie nastawiony do tego rodzaju nauki, ale po kilku wykonanych lekcjach widać efekty!!! Przyswajanie słówek jest bezproblemowe i co najważniejsze szybkie !!! W krótkim czasie można opanować ogromną ilość nowych słówek.

renaw [Renata Wilkołek]
2006-11-22 22:34:11, Myślenice
technik handlowiec

Program jest super! Nigdy tak szybko nie uczyłam się słówek! Polecam każdemu!

iwon2710
2006-10-12 09:45:42

Pomysł na tę stronę to w 100% trafiony pomysł. Program do nauki słówek spełnia moje oczekiwania. Dzięki niemu uczenie się języka, do którego kiedyś nie pałałam sympatią jest teraz łatwe i przyjemne, a poza tym odzwierciedla się na wysokie wyniki w pisaniu testów i dyktand. Panie Krzysiu - gratuluje pomysłu i życzę kolejnych w ulepszaniu www.

anfry
2006-10-03 19:07:00

Wiele razy już podchodziłam do nauki języka angielskiego. Mój zapał stygł po miesiącu. Dobrze że trafiłam do "Słownictwo". Teraz zaglądam tu codziennie i widzę efekty. Za tydzień rozpoczynam kurs metodą Callana. Mam nadzieję że połączenie jednego i drugiego przyniesie efekty.

Aga
2006-09-26 08:41:47, Czeladź

Angielskiego uczę się już kilka lat. Nie mam żadnych planów emigracyjnych, uczę się bo lubię :-) Od dwóch lat uczę się metodą Callana (która jest SUPER!!), a ten serwis daje mi możliwość ćwiczenia i ćwiczenia i powtarzania i powtarzania. (Motto metody:repeat and repeat and repeat!) Uwielbiam ten serwis! A teraz jeszcze te dźwięki! Chyba rozpłynę się w uwielbieniu! A tak na marginesie, to moi znajomi pytają o inne języki...

arkadius
2006-09-21 13:08:10, Włocławek

Zaczynam dopiero korzystać z tej możliwości uczenia się, ale wydaje mnie się, że jest bardzo dobra i umożliwia sprawdzenie swoich osiągnięć w tej kwestii językowej.

polisia74
2006-09-11 19:35:34

Tylko dzięki Wam udało mi się wreszcie zmobilizować do nauki angielskiego. Może czas pomyśleć o innych językach skoro tak świetnie Wam idzie :). Jestem za włoskim :) Ogromne gratulacje i tak trzymać. Pozdrawiam serdecznie

kina
2006-08-21 21:26:38, kielce

Świetna strona. Angielski zaczynałam od zera a ten serwis pomógł mi szybko opanować pisownię. Polecam każdemu, kto chce się nauczyć dobrej pisowni.

  [1]    [2]    [3]    [4]    [5]    [6]    [7]    [8]    [9]  
[ << poprzednie ]   [ następne >> ]

Opinie dotyczące poszczególnych aplikacji mobilnych znajdziesz na stronach
Google Play i AppStore    

Wypróbuj bezpłatnie