HOMEOpinie o serwisie

Opinie użytkowników serwisu

  [1]    [2]    [3]    [4]    [5]    [6]    [7]    [8]    [9]  
[ << poprzednie ]   [ następne >> ]

Puerta
2008-11-03 13:43:41
studentka

Na tą stronę trafiłam przypadkowo, poszukując programu do nauki słówek. Jestem bardzo zadowolona z tej strony, bo jeszcze nie zdarzyło mi się w ciągu tygodnia opanować tak dużo słówek. Uważam, że praca z lektorem ułatwia zapamiętywanie i normalnie uczę się z przyjemnością :) Dzięki!

justec [Justyna]
2008-10-21 22:35:00, Krasna
studentka

Slownictwo.pl to najlepsza strona jaką kiedykolwiek znalazłam, teraz mogę się sama uczyć w domu angielskiego i muszę przyznać, że strasznie mnie to wciągnęło, mogłabym całymi dniami się uczyć w taki sposób. Słownictwo.pl jest po prostu świetny. Gratulacje!!!

katasza_89 [Katarzyna Gazda]
2008-09-23 13:16:33
studentka 1 roku psychologii w Warszawie

Witam panie Krzysztofie! Na wstępie chciałabym serdecznie podziękować za możliwość zarejestrowania się w pańskim serwisie. Jest to naprawdę wspaniały i mobilizujący program do nauki języka. Ponieważ obecnie jestem w Wielkiej Brytanii znajomość jego jest niezmiernie ważna. Szukałam wiele programów, pomocy ułatwiających i przyspieszających naukę, lecz nie spotkałam się jeszcze z tak dobrym i ciekawym systemem, jak pański. Jest to naprawdę solidna, bardzo dobrze przemyślana i zrobiona strona, na której zarówno ci całkowicie początkujący uczniowie jak i zaawansowani angliści będą mogli szkolić swoją wiedzę z zakresu języka angielskiego, bez którego człowiek jest tak naprawdę jak bez ręki czy innej części ciała. Bardzo dobrze o tym mogłam się przekonać będąc 3 miesiące w UK. Chciałabym naprawdę pochwalić pomysł i pracę włożoną w stworzenie tej wspaniałej i dobrej strony. Wymagało to zapewne nie lada doświadczenia pedagogicznego, psychologicznego w zakresie psychologii nauki oraz nienagannej znajomości języka... Po przejściu kilku pierwszych lekcji poczułam, jakby ten program został stworzony specjalnie dla mnie. Jestem z natury osobą szybko przyswajającą nową wiedzę, lecz nieustannie potrzebuję mobilizacji, którą ten właśnie program mi daje. Jako osoba, która spędziła 3 miesiące w Anglii, z pełną świadomością mogę polecić ten program wszystkim ludziom, którym zależy, aby ich angielski stawał się wciąż lepszy. Ten program ma to do siebie, że potrafi "uzależnić", co dla mnie było o tyle zaskakujące, co wręcz niewiarygodne. Używałam bowiem już bardzo wielu programów do nauki. Żaden jednak nie potrafił wywołać u mnie tak wielkiej mobilizacji. Oczywiście nie ulega wątpliwości, że za tak dobrej klasy program trzeba pobierać opłaty, gdyż wymagał wiele lat poświęceń i wspaniałego pomysłu. Nie będę także wypowiadać się na temat wielkości cen abonamentów. Jest bowiem rzeczą niepodważalną, że każdy twórca, któremu udałoby się opatentować podobny program, pobierałby za niego opłaty. To typowo ludzkie i oznacza to, że pan ceni swoją pracę, swój czas i wiedzę. Jako być może przyszły psycholog zauważyłam tam świetnie użytą wiedzę z zakresu psychologii, czym pan mi wielce zaimponował. Jeszcze raz gratuluję pomysłu i odwagi wprowadzenia go w życie. Z wyrazami szacunku.

julia0805 [Julia Kopeć]
2008-05-22 15:59:48, Kończyce Małe

Ta strona jest po prostu fantastyczna! Chociaż mam dopiero 10 lat to już się tu uczę. Chciałabym ,aby inni widząc wpis małej 10-latki też się tu zalogowali. Pozdrawiam wszystkich się tutaj uczących.

acan
2008-04-23 09:17:41

Bardzo dobry pomysł z tą stronką. W każdej wolnej chwili można zajrzeć, za naprawdę niewielkie pieniądze czegoś się nauczyć lub poszerzyć posiadana wiedzę. Dobra sprawa dla zapracowanych i trochę leniwych. Szczerze polecam.

bob_budowniczy25 [Damian Moliński]
2007-12-28 21:15:37, Poznań
inżynier budownictwa

Najserdeczniejsze podziękowania i gratulacje za utworzenie tak rewelacyjnego serwisu umożliwiającego edukację. Nauka słówek dzięki Pana stronie Panie Krzysztofie to przyjemność, chęć rozwoju i polepszania swoich wyników. Są chwile, że nie mogę się oderwać od serwisu. Gdyby nie praca zawodowa częściej bym odwiedzał Pana stronkę. Gratulacje za pomysł. Życzę ciągłego rozwoju i udoskonalania strony w coraz lepsze opcje ułatwiające naukę i poruszanie się po stronie. Pozdrawiam, Bob budowniczy.

lucynapilo [Lucyna Kuzawska]
2007-09-06 14:46:16, Czarny Bór
gospodyni domowa (czyt. obecnie bezrobotna)

Jestem naprawdę zadowolona. Długo szukałam czegoś w internecie, co pomogłoby mi w nauce. Mam w tej chwili na "tapecie" kilka stron, ale ta naprawdę jest z nich najlepsza. Abonament jest niedrogi (z resztą zawsze można potargować się z Krzysztofem ;) Sama ustalam poziom zaliczeń i częstotliwość nowych lekcji... Nie mam żadnych zastrzeżeń, i jak na razie widzę same plusy. Polecam tę stronę wszystkim moim znajomym, którzy mają ochotę uczyć się angielskiego.

hellslayer [Krzysiek Biel]
2007-09-01 11:49:40, Łącko
uczeń technikum ekonomicznego, interesuje się marketingiem, giełdą i biznesem

Witam wszystkich. Na serwis "Słownictwo" wpadłem przypadkowo, szukając czegoś w googlach. Od zawsze miałem problemy z nauką słówek z języka ang, więc od razu się zarejestrowałem. Obsługa serwisu okazała się dziecinnie banalna. W ciągu niecałych 5 minut wiedziałem co i jak :) Po kilku lekcjach przerobionych w serwisie doznałem prawie że szoku. Nigdy bym nie przypuszczał, że nauka angielskiego może być tak łatwa i przyjemna. Mimo, iż mam tylko 17 lat, jestem dość zabiegany, przez co nie miałem zbytnio czasu i chęci do nauki. Teraz zapamiętanie takiej samej ilości słów co dawniej, przy pomocy "Słownictwa" zajmuje mi około 5-6 razy mniej czasu. Polecam tą ten serwis wszystkim. Gwarantuję, że nie będziecie zawiedzeni :)

Justine
2007-08-30 16:38:58, Łódzkie

Ciekawe, ciekawe... Podoba mi się pomysł z lektorem - fajne, zwłaszcza przy trudniejszych słówkach. Pozdrawiam.

terka [Teresa Obrzut]
2007-08-12 00:25:45, Elbląg

Pisanie było ;) moją piętą achillesową. Myślę, że po tak gruntownym treningu z serwisem "Słownictwo" mocno je poprawię. Bardzo przyjemny i wygodny sposób nauki. Próbowałam innych programów do ćwiczenia słówek. SŁOWNICTWO wygrywa z każdym. Życzę sobie i innym użytkownikom serwisu WYTRWAŁOŚCI a sukces murowany :)

  [1]    [2]    [3]    [4]    [5]    [6]    [7]    [8]    [9]  
[ << poprzednie ]   [ następne >> ]

Opinie dotyczące poszczególnych aplikacji mobilnych znajdziesz na stronach
Google Play i AppStore    

Wypróbuj bezpłatnie