HOMEOpinie o serwisie

Opinie użytkowników serwisu

  [1]    [2]    [3]    [4]    [5]    [6]    [7]    [8]    [9]  
[ << poprzednie ]   [ następne >> ]

justytka [Justyna Woronowicz]
2009-04-01 18:50:15, Szczecin
studentka

Jestem bardzo pozytywnie zaskoczona nie tylko błyskawiczną reakcją na mojego maila ale również tym, że proponowane przeze mnie usprawnienie zostało od razu wdrożone w życie. Po tym od razu widać, że serwis stworzony jest z pasją, przez pasjonatów :) Cieszę się, że tu trafiłam, dziękuję autorom za stworzenie tego serwisu i czekam na język niemiecki :) a wszystkim, którzy mają jakiekolwiek wątpliwości polecam jak najszybszą rejestrację. Szkoda czasu na zastanawianie się :)

kalafior11 [Anna Smaglewska]
2009-04-01 08:09:21, Gniezno
Budownictwo

Fajna strona :) Bardzo się cieszę, że coś takiego powstało: cenne skazówki, tanio, mnóstwo słówek :DPo ukończeniu liceum (a było to ok. 7 lat temu) z przykrością muszę stwierdzić, że moja znajomość języka wyraźnie spadła :/ Przykro stwierdzić, ale w liceum nauczono mnie więcej niż na studiach. I nagle pojawiło się przysłowiowe światełko w tunelu - Slownictwo.pl :)Świetna sprawa. Wreszcie nadrabiam zaległości:D Polecam każdemu.

peretagrazyna1 [Grażyna Pereta-Al-Khashmi]
2009-03-17 02:59:18, Warszawa
opiekunka do starszych ludzi

Cha! Jestem beznadziejna w języku angielskim. Mam 53 lata i dopiero skończyłam średnią szkołę, ale niestety mam na koniec roku dwóję z angielskiego. Trochę mówię w tym języku, ale nie potrafię czytać i pisać. Szukając słówek do przetłumaczenia trafiłam na Slownictwo.pl i nagle EUREKA! Znalazłam Pana Krzysztofa, to dla mnie cud. Nareszcie coś rozumię i jestem zachwycona. Może jednak zdam maturę z angielskiego, a już byłam zrozpaczona, bo nie stać mnie na żadne kursy w Polsce. Są za drogie i źle uczą. Dziękuję Panie Krzysztofie i proszę o wyrozumiałość, na pewno będę się z Panem uczyła, na pewno jak spotkam znajomych to od razu im polecę slownictwo.pl. Gratulacje dla Pana za ten pomysł, żeby nauczać takich ludzi jak ja, beznadziejnych. DZIĘKUJE!

biff30 [Zbigniew Salek]
2009-02-04 17:07:02

Świetna stronka. Uczę się sam Callana a tu masz taką pomoc! pozdro.

ilona2 [Ilona Kubica]
2009-01-28 12:52:05

Strona bardzo dobra. Szczególnie dla mnie. Nawet długie przerwy w nauce nie powodują dostępu do lekcji. Naprawdę można się uczyć w dowolnej chwili. Gorąco polecam.

maciol [Maciek ]
2009-01-04 18:18:30, Łańcut
praca

Naprawdę strona rewelacyjna. Zawsze byłem kiepski z angielskiego, czego efektem jest nie zdana matura z języka i gnębiło mnie to, ale nie moglem znaleźć odpowiedniego sposobu na wkuwanie słówek. Zawsze uczyłem się tradycyjnie a efektów nie było widać. I proszę, zwykłym przypadkiem znalazłem właśnie tę stronkę, która owocuje i bardzo się z tego cieszę. A efekty będę widział w maju. Myślę, że pomyślne. Jeszcze raz gorąco dziekuję panu Krzysztofowi ponieważ nauka stała się czystą przyjemnością. Wam też polecam, ponieważ watro zajrzeć na profil. Pozdrawiam.

arielka82 [Anna Wrana]
2008-12-05 00:29:35, Corby

Strona jest rewelacyjna. Ciężko było mi uczyć się j.angielskiego, jednak ta stronka umożliwia mi szybka i łatwą naukę, mam nadzieję że za niedługi czas będę mogła porozmawiać z anglikami...

tyrtunia [Barbara Tyrakowska]
2008-11-22 21:40:20, Wągrowiec
nauczyciel,

Jestem pełna podziwu dla Pana wspaniałej pracy, jaką jest panel z piosenkami. Gratuluję i jednocześnie bardzo dziękuję, że dzięki Panu spełniły się moje marzenia z dzieciństwa. Nawet mi się nie śniło, że nastąpi to tak szybko. Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję.

majki33 [Grzegorz Majewski]
2008-11-18 10:19:44, Radom
Dyrektor marketingu

Jestem bardzo zadowolony, że przystąpiłem do nauki na www.slownictwo.pl. To bardzo dobry pomysł. Uczę się głównie w pracy, więc przeglądanie książki nie wchodzi w grę. A tak bez problemu uczę się z komputera i nikt nie wie, co robię :) Przede wszystkim praca z lektorem daje duże postępy. Polecam wszystkim ten serwis. Pozdrawiam.

madziaskrzypiec [Magdalena Skrzypiec]
2008-11-07 08:08:45

Strona fenomenalna, nigdy nauka słówek nie była dla mnie tak prosta. Lekcje przerabiałam tylko i wyłącznie w pracy a wyniki mówią same za siebie :) Strona po prostu the best :P

  [1]    [2]    [3]    [4]    [5]    [6]    [7]    [8]    [9]  
[ << poprzednie ]   [ następne >> ]

Opinie dotyczące poszczególnych aplikacji mobilnych znajdziesz na stronach
Google Play i AppStore    

Wypróbuj bezpłatnie